© 2017 per GarrafCoopera. Creat amb Wix.com

Qui som?

L’Associació Garraf Coopera és una expressió del compromís cívic i solidari de moltes persones, fruit de la reflexió sobre la cooperació i la sensibilització. Treballa en projectes de cooperació i sensibilització, sobre el medi ambient i l’economia social i per unes relacions socials més justes, equitatives i cooperatives. S’organitza a partir de persones voluntàries i de forma participativa, amb les garanties tècniques i polítiques mínimes necessàries per la eficiència social de les accions, en cooperació amb altres entitats i col·lectius per a sumar esforços i capacitat de gestió en projectes concrets. La finalitat de l’Associació Garraf Coopera és, en definitiva, la cooperació i recolzament al desenvolupament econòmic i social i millora ambiental mitjançant la realització d’activitats de cooperació tècnica, econòmica, ajut humanitari, educació i sensibilització ambiental i social.

L’Associació Garraf Coopera es configura com a una Associació de Cooperació Territorial i Internacional sense ànim de lucre, fundada a l’any 2011, amb 15 persones sòcies i 10 persones col·laboradores amb caràcter estable (dades de 2017).

Els tres àmbits bàsics d’actuació són: 

  • Cooperació Internacional pel desenvolupament humà i sostenible

  • Formació i sensibilització en educació ambiental i per a la sostenibilitat social i econòmica.

  • Recuperació i protecció de l’entorn natural local i territorial, així com la detecció, recuperació i protecció dels Camins Ramaders de Catalunya que passen per el terme municipal.

JUSTA TRAMA

Cooperació internacional amb Brasil

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now