© 2017 per GarrafCoopera. Creat amb Wix.com

March 12, 2020

Compartim amb vosaltres l'enllaç a l'article i vídeo de Canal Blau sobre la visita recent a l'Ortoll de Vilanova i la Geltrú d'un grup de persones que pot impulsar projectes similars als de Garraf Coopera, a altres àrees territorials properes a nosaltres:

Link a la...

July 9, 2018

Us convidem a visitar la notícia emesa per Canal Blau sobre la 2ª edició del projecte: 

March 19, 2018

Fem difusió de la crònica sobre la Taula Rodona de les Jornades Solidàries (Sitges) on va participar GarrafCoopera, de la mà d'Antoni Carreño:

El passat dissabte 17 de març va tenir lloc a l’auditori Miramar una taula rodona sota el títol: “Canviar el món és també a les...

March 10, 2018

Des de GarrafCoopera i la Plataforma Defensem l'Ortoll comencem una campanya de divulgació de consells i propostes per caminants, excursionistes i amants de la naturalesa que vulguin aportar el seu gra de sorra en la conservació i recuperació del Medi Ambient.

Número 1:

    ...

March 9, 2018

El projecte del Camp de Treball Internacional tindrà una nova edició aquest 2018. Estarà organitzat per l'associació GarrafCoopera i la Plataforma Defensem l'Ortoll, amb el patrocini de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i el suport del Servei Civil Internacional. 

Le...

February 28, 2018

Us convidem al Tercer Diumenge de març. Aquest mes, hi ha programació especial: Jornada sobre les plantes remeieres i Plantada!

Us hi esperem!

Esdeveniment del Facebook de la Jornada sobre les plantes remeieres: https://www.facebook.com/events/1766699446973196/

February 25, 2018

Fem difusió de la entrevista que l'equip del Raconet (Canal Blau) va fer a Enrique Castro i Antoni Carreño, de GarrafCoopera, sobre la nostra entitat i els projectes que portem a terme.

February 13, 2018

Fem difusió del vídeo de la Setmana de la Natura 2017 que van realitzar els Ambientubers! A partir del minut 2:12 apareix l'Ortoll i l'activitat que vam portar a terme aquella jornada. 

January 26, 2018

Benvolgut, benvolguda,

L'Associació Garraf Coopera és una entitat sense ànim de lucre de Cooperació Internacional i Territorial, pel desenvolupament humà i sostenible. El treball conjunt amb la Cooperativa Justa Trama (radicada a Brasil) i el suport internacional a l'...

January 26, 2018

Camp de Treball Internacional Turó del Sèu realitzat del 19 d'agost al 3 de setembre del 2017 a Vilanova i la Geltrú. Organitzat per l'associació GarrafCoopera i la Plataforma Defensem l'Ortoll, amb el principal patrocini de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, el sup...

Please reload

Blog

Entradas destacadas